Terassikalusteet

Espoolainen Projekticenter KP Oy myy kestävät ja laadukkaat terassikalusteet julkisiin tiloihin. Maahantuomamme terassikalusteet on suunniteltu kestämään myös Suomen sääoloja. Ulkokäyttöön suunnitellut tuolit ovat pinottavia ja kevyitä käsitellä, joten terassikalusteet voidaan tarpeen mukaan nostaa vaivattomasti sisätiloihin. Tukevilla valurautajaloilla ja hyvillä säätömahdollisuuksilla varustetut pöydät puolestaan pysyvät vakaina tuulisemmallakin paikalla.

Terassikalusteiden materiaalit

Ulkokäyttöön suunnitellut tuolit valmistetaan yleensä helppohoitoisista materiaaleista kuten alumiinista, polyrottingista tai värikkäästä polypropeliinista. Meiltä saat tyylikkäät tanskalaiset Cane-linen terassikalusteet, jotka on valmistettu polyrottingista. Mallistosta löydät lisäksi muun muassa polyrottinkinojatuolit, polyrottinkisohvat, polyrottinkipöydät sekä hyvin auringonvaloa kestävät Sunbrella-kankaasta valmistetut istuintyynyt. Tuomme maahan myös erittäin laadukkaat Lloyd loom -terassikalusteet . Nykyaikaiset terassikalusteet ovat helppohoitoisia, ja myös pöytien kansimateriaaleissa on valinnan varaa; pöydän pinnat vaihtelevat helppohoitoisista werzalit-kansista compact-laminaattikansiin.

Tuotehaku

Projekticenter KP Oy palvelee koko Suomen laajuisesti

Projekticenter KP Oy toimittaa ravintola- ja hotellikalusteet nopeasti ja luotettavasti koko maahan. Oli kalustetarpeesi mikä tahansa, ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi soveltuva kokonaisuus!

Yhteystiedot

Projekticenter KP Oy
Portti 2
02270 ESPOO
Puh. 0400 408 923
katri.komanius@projekticenter.com
www.projekticenter.com

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Vastaamme mielellämme tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin kalusteistamme. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Suosittele meitä