Kokous- ja konferenssikalusteet

Projekticenter KP Oy tarjoaa laajan valikoiman kokous- ja konferenssikalusteita. Toimimme Espoosta käsin, mutta toimitamme kalusteita koko maan laajuisesti. Palveluumme kuuluvat kalusteiden kuljetus kohteeseen, niiden asennus sekä pakkausjätteiden poisvienti. Asiakkaan tilaamat kalusteet toimitetaan aina tarkkaan sovittujen aikataulujen puitteessa. Tutustu myöstoimistokalusteisiimme.

Helposti liikuteltavat ja muokkautuvat kalusteet

Mallistoomme kuuluvat kokous- ja konferenssikalusteet on suunniteltu helposti liikuteltaviksi. Mallistoon kuuluvat muun muassa pinottavat tuolit ja taittuvajalkaiset pöydät, jotka ovat helppoja kuljettaa ja varastoida. Tuoleihin on mahdollista saada myös rivikytkentä sekä irrotettava kirjoitusalusta. Kokouskäyttöön suunnitellut pöydät on puolestaan valmistettu kestävistä materiaaleista kuten laminaatista. Kokous- ja konferenssikalusteita voidaan liikutella helposti mallistoomme kuuluvilla pöytien kuljetusvaunuilla.

Tuotehaku

Projekticenter KP Oy palvelee koko Suomen laajuisesti

Projekticenter KP Oy toimittaa ravintola- ja hotellikalusteet nopeasti ja luotettavasti koko maahan. Oli kalustetarpeesi mikä tahansa, ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi soveltuva kokonaisuus!

Yhteystiedot

Projekticenter KP Oy
Portti 2
02270 ESPOO
Puh. 0400 408 923
katri.komanius@projekticenter.com
www.projekticenter.com

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Vastaamme mielellämme tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin kalusteistamme. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Suosittele meitä