Ravintolakalusteet

Toimittamamme ravintolakalusteet ovat pääsääntöisesti metalli- tai puurunkoisia tuoleja ja baarituoleja, jotka verhoilemme asiakkaan valitsemalla kankaalla. Puurunkoiset ravintolakalusteet voidaan valmistaa useista eri puulajeista, ja myös loppukäsittely voidaan tehdä usealla eri tekniikalla. Puurunkoiset ravintolakalusteet voidaan valmistaa esimerkiksi pyökistä, tammesta, lepästä, koivusta sekä massiivimännystä lakattuna tai petsattuna. Myös modernit, värikkäät ja kevyet polypropeliinituolit kuuluvat mallistoomme. Nämä tuolit soveltuvat hyvin soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön.

Mallistomme ravintolakalusteet ja hotellikalusteet sisältävät myös kalusteperheitä, joista voidaan muodostaa näyttäviä kokonaisuuksia.

Ravintolakäyttöön soveltuvat pöydät toimitamme asiakkaan tarpeen mukaisesti myös massiivipuukantisina. Valikoimistamme löytyy myös laminaattikansia sekä puukuvioituja ja kirkkaanvärisiä kansia, jotka soveltuvat hyvin monen eri tilan ilmeeseen. Voit tutustua toteuttamiimme kohteisiin referensseistämme.

Tuotehaku

Projekticenter KP Oy palvelee koko Suomen laajuisesti

Projekticenter KP Oy toimittaa ravintola- ja hotellikalusteet nopeasti ja luotettavasti koko maahan. Oli kalustetarpeesi mikä tahansa, ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi soveltuva kokonaisuus!

Yhteystiedot

Projekticenter KP Oy
Portti 2
02270 ESPOO
Puh. 0400 408 923
katri.komanius@projekticenter.com
www.projekticenter.com

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Vastaamme mielellämme tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin kalusteistamme. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Suosittele meitä