Hotelli- ja ravintolakalusteet 

Ravintolassa käynti on asiakkaalle kokonaisvaltainen elämys, johon vaikuttaa myös ravintolan kalustus ja sisustus. Laadukas ruoka ja hyvä palvelu pääsevät oikeuksiinsa vain, jos ravintolan ulkoiset puitteetkin ovat kunnossa. Sama koskee hotellikalusteita – hotelliarvosteluthan perustuvat suuresti hotellin kalustuksen kuntoon ja tyyliin.

Parhaat hotelli- ja ravintolakalusteet yrityksellesi toimittaa Projekticenter KP Oy! Toimitamme hotelli- ja ravintolakalusteet koko Suomen laajuisesti sekä asiakkaan toiveesta myös joissain tapauksissa ulkomaille. Panostamme valikoimissamme laatuun, tyylikkyyteen sekä ajanmukaisuuteen. Haluamme luoda sisustettavaan tilaan oikean tunnelman kohteen käytön ja hengen mukaisesti, joka myös huomataan. Toimitamme hotelli- ja ravintolakalusteet kaikkialle nopeasti ja edullisesti. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus!

Tuotehaku

Projekticenter KP Oy palvelee koko Suomen laajuisesti

Projekticenter KP Oy toimittaa ravintola- ja hotellikalusteet nopeasti ja luotettavasti koko maahan. Oli kalustetarpeesi mikä tahansa, ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi soveltuva kokonaisuus!

Yhteystiedot

Projekticenter KP Oy
Portti 2
02270 ESPOO
Puh. 0400 408 923
katri.komanius@projekticenter.com
www.projekticenter.com

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Vastaamme mielellämme tarjouspyyntöihin ja tiedusteluihin kalusteistamme. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Suosittele meitä